Over.

Hi,

Ik ben Ilse, een interieur en exterieur ontwerper gespecialiseerd in het creëren van rust, balans en verfijning.  Met andere woorden een huis wat als thuis voelt, een warm geheel, een plek waar je even kan ontsnappen aan het drukke leven.

 

” De wereld van architectuur, vormen en materialen heeft me altijd geïnteresseerd. Mijn inspiratiebronnen komen vooral uit mijn reizen of de plekken waar ik kom, waarbij ik alles om me heen opneem: de mensen, de natuur, kunst, architectuur en culturen. ”

Ik heb mijn opleiding aan het Nimeto in Utrecht succesvol afgerond. Sindsdien heb ik mijn loopbaan als ontwerper in het bedrijfsleven doorgebracht. Het verlangen naar creatieve vrijheid en zelfexpressie werd steeds sterker, en daarom ben ik anderhalf jaar geleden Fullve gestart. Hierin kan ik mijn creativiteit volledig tot uiting brengen en mijn passie voor ontwerpen kwijt.

” Ik merkte dat ik voortdurend op zoek was naar nieuwe uitdagingen, nieuwe trends en ontwikkelingen in mijn vakgebied.”

Mensen om mij heen zouden me omschrijven als avontuurlijk, creatief en eigenzinnig. Als ik eenmaal een idee in mijn hoofd heb moet het ook zo gebeuren, het liefst zo snel mogelijk. Mijn creatieve geest blijft altijd in beweging en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen.

partnership reviews

HEAD OF SALES

Celesta

”Ilse is een creatieveling die ontzettend veel in haar mars heeft. Op professioneel gebied heb ik haar mogen leren kennen als iemand die goed raad weet om commercieel doelstellingen te vertalen naar een visueel concept kan maken zonder haar gevoel voor stijl en originaliteit te verliezen. Ze heeft echt talent, de ervaring en gevoel om iets visueel neer te zetten. Haar non verbale communicatie tijdens bijv. het presenteren is ook erg uniek en sterk!”

FOUNDER LANTERFANT

Ralph

“Door haar creatieve blik en vernieuwende ideeën hebben we met behulp van haar inzet prachtige en succesvolle projecten kunnen neerzetten. Haar focus lag op een resultaatgerichte aanpak waardoor ze heeft geholpen ‘next level’ te gaan.”

GRAPHIC DESIGNER

Bregje

“Het fijne aan Ilse vind ik haar heldere en open communicatie, haar inlevingsvermogen en concrete aanpak. Ze weet originele en creatieve in te brengen, en daarnaast ook uit te werken. Ilse is een fijne samenwerkingspartner, die ik als eerste bel bij een interessante ontwerpvraag!”

FOUNDER MIJNUS

Shanthi

”Samen hebben we de huisstijl van mijn bedrijf gemaakt en nog steeds klop ik bij haar aan betreffende visuals, nieuwe bedrijfsplannen etc. Altijd een positieve energie  en duidelijke communicatie.”

vOLG FULLVE

Voor de laatste projecten